Rulada din carne de porc

de adry88 in Porc, 16 Sep 2011 | 10379 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 snitele de porc
  • 2 carnati
  • sare
  • piper
  • rozmarin
  • oregano
  • 2 linguri de pasta de tomate
  • 200 ml apa
  • 2 catei usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din carne de porc:

Feliile de snitele se bat, se condimeteaza cu sare, piper, rozmarin si oregano

Se taie carnatii in 2, se ia o bucata se aseaza pe felia de carne si se ruleaza. Se prinde cu scobitori si se aseaza intr-o tava. Se repeta pana terminam carnea.

Se desface pasta de tomate cu apa, se adauga sare, piper dupa gust si se adauga in tava. Se curata usturoiul, se taie felii si se adauga in tava. Se adauga si putin ulei

Se da tava la cuptor cca 30 min pana se rumeste frumos

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din carne de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

MIUTA 1

16.09.2011, 15:15

Super buna

mamaieelena 1

21.09.2011, 13:23

bunaaa

gaby_duceag 1

07.12.2011, 15:20

muhaaaa, io nu vazusem asta
olio

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tochitura